Hogyan működikHogyan működik a fogaszatikupon.huMi a célja a fogaszatikupon.hu weboldalnak?

Célunk, hogy a páciensek tájékoztatva legyenek a különböző fogászati kezelésekről. Oldalunk tényszerűen írja le a kezeléseket, azok előnyeit, hátrányait, az esetleges következményeket.

A mai gazdasági helyzetben és ebben a kiélezett versenyszektorban a legtöbb fogászat a minőség megtartása mellett, az áraik csökkentésével próbálnak pácienseket  szerezni.  A fogaszatikupon.hu egy olyan weboldal, amely ezeket a  fogászatokat próbálja egy helyre gyűjteni, és a páciensek igényeinek megfelelően lakóhelyükhöz a lehető legközelebbi rendelőt bemutatni.


Fogászati team állította össze a kezelésekről szóló szövegeket

Az egyes kezelésekről a fogaszatikupon.hu szakemberek közreműködésével részletes leírást ad, remélhetőleg hozzájárulunk ezzel az egyes kezelések pontosabb megértéséhez és így önök is célzottan tudnak majd választani a  különféle fogászati ajánlatok közül. Az ajánlatokat megtalálja a főoldalon, valamint az egyes kezeléstípusok után az oda tartozókat.

Kizárólag olyan fogászatok kerülnek fel, amelyek megfelelnek a minőségi elvárásoknak

Az oldal elkészítésében több fogorvos is segítkezett, akik ismerik a Budapesti, illetve a vidéki fogászatok működését. Fontosnak tartjuk a minőségi ellátást, ezért csak olyanokkal állunk szerződésben, akik a feltételeinket betartják.

Hírlevelünk segítségével könnyebb a válsztás

Fogaink egészségének meghatározó szerepe van életünkben. Esztétikai szempontokból és funkcionális szempontokból is nagyon fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük fogainkat szakemberek közreműködésével. Amennyiben fontosnak tartja fogai egészségét iratkozzon fel hírlevelünkre, így mindig naprakész információkkal látjuk el.

Az oldal működése egyszerű

1. Találja meg az Önnek megfelelő kezelést
2. Regisztráció után vásárolja meg a kezelést (online bankkártyás, illetve átutalásos fizetési lehetőségekkel)
3. Váltsa be a kezelést a szolgáltatónál