Fogászati implantátum behelyezése

Fogászati implantátum behelyezése
Vásárlók száma: 2
Hátralévő idő
Ár:99 900 Ft.-
Eredeti ár:150 000 Ft.-
Fizetendő:9 900 Ft.-
Vásárlás

Az ajánlat bevezető áron tartalmazza egy fogászati implantátum beültetését, előzetes állapotfelméréssel és konzultációval, kezelési tervvel. Megrendeléskor fizetendő: 9990,- forint, a fennmaradó összeg (90000,-) a kezelés megkezdésekor fizetendő a rendelőben.

A fogászati implantátum egy titániumból készült műgyökér, amelyet egyszeres, vagy többszörös  foghiányok pótlására használnak. Anyaga miatt teljesen biztonságos, az emberi szervezet teljes mértékben képes befogadni, szilárdága miatt pedig terhelhető.  Az implantátumot az elvesztett fogak helyére, az íny alá helyezik be, sebészi úton, ezzel pótolva a fogak gyökereit. Manapság szinte kizárólag a gyökér formájú (root-form) implantátumokat használják.

A gyógyulási idő után az implantátumra fogpótlás készül, amely ugyanolyan formájú és ugyanannyira használható lesz, mintha természetes fogra készülne. Az implantátum becsontosodása után következik a fogpótlási fázis. Az implantátumra készített fogpótlás lehet fémkerámia korona/híd, cirkónium korona/híd., illetve kivehető fogpótlás elhorgonyzására is alkalmas lehet.
Nagyon előnyös tulajdonsága az implantátumoknak, hogy behelyezésével megakadályozható a csont felszívódasa. Fogeltávolítás után, rágóerők hiányában elindul a csontszövet felszívódása, mind a szélessége, mind a magassága csökken az állcsontnak. Ez a folyamat előrehaladtával egyre jobban megnehezíti pótlás készítését.
Implantátum beültetése mindenféle foghiány pótlására alkalmas megoldás. A legfontosabb tényező a csontszövet megtartottsága, mennyisége az implantációs zónában. Ennek meghatározására implantáció előtt nélkülözhetetlen röntgen felvételek készítése és kiértékelése. Erre panoráma röntgenfelvételt, illetve CT-felvételt készítenek.

Az ajánlat tartalmazza: az előzetes konzultációt, állapotfelmérést és a kezelési terv elkészítését. Az implantátum sebészi beültetését, annak gyógyulás közbeni kontrollját.

Az ajánlat nem tartalmazza: a gyógyulási csavart, a csonkfelépítményt, az implantátumra készítendő fogpótlást (korona, híd, overdenture), valamint a panoráma röntgent és a CT felvételt.

Az ajánlat feltétele: a nálunk készített előzetes panoráma röntgen és CT felvétel, a gyógyulás után készítendő fogpótlást nálunk készíttesse el.

 

Részletes információ


A Bp Esztétikai Fogászat rendelésén várjuk kedves vendégeinket. A kupon a vásárlástól számítva 60 napig érvényes.
A kezelésekhez telefonos időpontegyeztetés szükséges. Időpontot lemondani legkésőbb a kezelést megelőzően 24 órával lehet.
Mivel jelentős kedvezményt adunk, ha időpont lemondása nélkül nem jelenik meg a kezelésen, a kupon érvényét veszti!

A kuponok nem visszaválthatók! A mennyiben a kezelést nem kéri, vagy más kezelésre van szükség, a kupon értéke a másik kezelésre beváltható, amennyiben van rá kedvezményes ár, a kedvezményes áron.

Köszönjük a megértést!
 

Térképes elhelyezkedés

Bp Esztétikai Fogászat

1053. Budapest, Kecskeméti utca 2.fszt.1.

Mobil: 06/70 464 6393
Weboldal: http://bp-fogaszat.hu

E-mail: info@bp-fogaszat.hu