Kivehető fogszabályzó készülék állcsontonként

Kivehető fogszabályzó készülék állcsontonként
Vásárlók száma: 30
Hátralévő idő
Ár:34 900 Ft.-
Eredeti ár:60 000 Ft.-
Fizetendő:4 900 Ft.-
Vásárlás

Kivehető fogszabályzó készülék állcsontonként 34900,- Megrendeléskor fizetendő: 4900,- forint, a fennmaradó összeg (30000,-) lenyomatvételkor fizetendő a rendelőben.

A kupon ára tartalmazza: kivehető fogszabályzó készülék készítése egy állcsontra, előzetes konzultáció és állapotfelmérés alapján, a kezelési terv elkészítését. A kezeléshez szükséges egy panoráma röntgen, egy hónapon belülit elfogadunk, ami máshol készült, de könnyedén gyorsan csináltathat szerződött partnerünknél a Kálvin téren.

A készülék teljes kihordási ideje alatt havonta ellenőrzés szükséges, melynek ára 5000,- lesz alkalmanként.

kivehető fogszabályzó készülékeket a páciens helyezi be magának általában éjszakára, és olyankor ha nyugodt foglalatosságot végez (TV-t néz, olvas, tanul). Átlagosan napi 12-16 órát kell hordani, de alapvető, hogy minél többet van a szájban annál hatásosabb. Gyakran és igen sokrétűen használható típus a fogszabályozó lemez. Ez a készülék vagy a felső vagy az alsó fogívre van kapcsolva, és a beleépített rugók és csavarok segítségével mozgatja a fogakat.

Mind az alsó, mind a felső lemezek hatékonysága szempontjából, lényeges a jó rögzítettség, mert csak a fixen pontosan ülő lemez aktív részeitől várhatunk korrekt fogmozgatást. A kapcsolásra leggyakrabban felhasznált ugynevezett horgony fogak az első nagyőrlők, a 6-osok, de tehetünk szükség szerint kapcsokat a premolarisokra, sőt a szemfogakra is. A legtöbbször használt ás leginkább megfelelő kapocs az Adams kapocs.
Fontos kivehető fogszabályzó család az aktivátorok. Bimaxillaris készülékek, mindkét fogínyre hatnak. Tulajdonképpen a két fogiv között elhelyezett akryl blokkok, melyen frontiv és esetenként kapcsok, rugók vannak.
A klasszikus aktivátor redukálással továbbfejlesztett készülékei a Balters, a Klammt, a Rehák féle aktivátor, ás a többféle hatást is magába foglaló Hanza készülék. Harmadik csoportként tekinthetjük a kivehető készülékek családjában a különböző pitvarlemezeket. Ezek az orca /búkká/ és a fogak között elhelyezkedő műanyag lemezek a pofaizomzat nyomását viszik át a megfelelő fogakra, fogcsoportokra.
Külön kell megemlíteni a Frankel-fále funkció szabályozót. Ezek a készülékek szellemesen és tökéletesen tervezett drótvázakkal fognak össze pitvarlemezszerü, akrylpajzsokat ás pelottákat és így irányítják a lemezre ható erőket pontosan a megfelelő fogakhoz.

 

Részletes információ


A Bp Esztétikai Fogászat rendelésén várjuk kedves vendégeinket. A kupon a vásárlástól számítva 60 napig érvényes.
A kezelésekhez telefonos időpontegyeztetés szükséges. Időpontot lemondani legkésőbb a kezelést megelőzően 24 órával lehet.
Mivel jelentős kedvezményt adunk, ha időpont lemondása nélkül nem jelenik meg a kezelésen, a kupon érvényét veszti!

A kuponok nem visszaválthatók! A mennyiben a kezelést nem kéri, vagy más kezelésre van szükség, a kupon értéke a másik kezelésre beváltható, amennyiben van rá kedvezményes ár, a kedvezményes áron.

Köszönjük a megértést!
 

Térképes elhelyezkedés

Bp Esztétikai Fogászat

1053. Budapest, Kecskeméti utca 2.fszt.1.

Mobil: 06/70 464 6393
Weboldal: http://bp-fogaszat.hu

E-mail: info@bp-fogaszat.hu