Ultrahangos alsó-felső teljes fogkő eltávolítás polírozással

Ultrahangos alsó-felső teljes fogkő eltávolítás polírozással
Vásárlók száma: 1066
Hátralévő idő
Ár:3 990 Ft.-
Eredeti ár:10 000 Ft.-
Vásárlás

Ultrahangos alsó-felső teljes fogkőeltávolítás,fehérítő hatású polírozás a Kálvin tértől 2 percre a Kecskeméti utcában


Az ajánlat tartalmaz: Alsó-felső teljes ultrahangos fogkőeltávolítás, fehérítő hatású polírozás - Dentálhigiénikus által végzett kezelés. A kezelés során felméri a fogazat és a szájüreg általános állapotát, szükség esetén a kezelést átadja a fogorvosnak.

Amennyiben fogínygyulladás is van az egyes fogakon, az íny tasakos, vérzik, a kedvezményes áron felül a kürettálás költsége is fizetendő, mely 3000,- foganként.

A kedvezményes ár nem tartalmazza a fogak sós homokfúvásos tisztítását. Erről érdeklődjön bejelentkezéskor.

A fogászat elérhetőségei: Az oldal alján találhatóak


Fél évente ajánlott ellátogatni a fogorvoshoz


A fogazat elváltozásai nem egyik napról a másikra alakulnak ki. Általában évek kellenek ahhoz, hogy egy fogszuvasodás kialakuljon. A kezdeti stádiumban lévő fogszuvasodást nehéz észrevenni, azonban, ha fél évente eljár fogorvosához, aki minden egyes fogazati elvátozást dokumentál és diagnosztizál már ilyen korai fázisban kezelhető a fogszuvasodás. Így sokkal több fogszövet marad, kisebb tömést kell csak készíteni.

Fél évente ajánlott a fogkőeltávolítás

A fogkő a nyál összetétele miatt alakul ki, a plakk mineralizációja útján. Egyes embereknél gyorsabban, másoknál lasabban alakul ki, de a fél éves eltávolítása mindenkinek ajálott. Fogkőeltávolítás során a fogorvos is képes alaposan felmérni a fogazat státuszát és ez alapján tanácsot adni a páciensnek a szájhigiene fenntartására.

Megelőzni jobb, mint utólag kezelni

Sokkal kevesebb problémája lesz később a fogaival, ha megelőzi a problémát. A legtöbb rendelőben ingyenes az állapotfelmérés, így egy gyors találkozó erejéig bárki ellátogathat fogorvosához. Állapotfelmérés során lehetőség van árajánlat kérésére, így könnyebben bele tudja kalkulálni a fogászati ellátást a költségvetésébe.

A fogkő megértéséhez szükséges a plakk fogalmának megértése

A plakk a fogak, a fogpótlások felszínén kialakuló puha, amorf felrakódás, amelyet még fogmosással eltávolíthatunk. Azonban  a
plakk nyál hatására képes mineralizációra, így kemény, a fogakhoz szorosan tapadó, mechanikai surolással sem eltávolítható fogkő alakul ki.

A fogkő az íny gyulladását, vérzését okozza

Hajlamosíthat fogágybetegség kialakulására, ezért mindenféleképpen ajánlott fél évente ellátogatni a fogorvosához, és eltávolítatni a fogkövet.
A kezeletlen fogkő az íny és a fog közé is beterjedhet, ilyenkor hagyományos módszerekkel nem távolíthatók el, csak érzéstelenítés mellett, kürettálással. Ez már egy invazívabb módszer, jobban megterheli a szervezetet, ezért nagyon fontos a megelőzése.

A fogkőeltávolításhoz nem szükséges érzéstelenítés

A fogkő elltávolítása ultrahangos depurátorral történik. Ez az eszköz magas frekvenciás hangrezgést hoz létre, az így keletkező légbuborékok zúzzák szét a fogköveket. A zománcot egyáltalán nem károsítja. Hasznlálata pacemakeres páciensek esetén nem ajánlott.

Erősen elszíneződőtt fogakat érdemes fogkőeltávolítás után fogászati homokfúvóval kezelni

Homokfúvóval az elszíneződőtt fogakat egyszerűen tudják tisztítani, működése révén gyorsan eltávolíthatóak ezek a foltok. Használatával több árnyalattal tudják fehéríteni a fogakat. Ajánlott kezelési forma erős dohányosoknak, valamint kávé fogyasztóknak. A hagyományos fogkőeltávolítás általában nem tartalmazza a kezelés árát.

Jó ha tudja:

A fogkőképződés mértéke minden embernél eltérő. Fogorvosok azt ajánlják, hogy fél évente látogasson el fogkőeltávolításra és ellenőrzésre. Így a szuvasodásokat már a kezdeti stádiumban kezelni lehet.
Amennyiben félelmei vannak a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, illetve túlérzékeny garatreflexük van olvassák el az altatásos fogászattal kapcsolatos írásunkat.

 

Részletes információ


A Bp Esztétikai Fogászat rendelésén várjuk kedves vendégeinket. A kupon a vásárlástól számítva 60 napig érvényes.
A kezelésekhez telefonos időpontegyeztetés szükséges. Időpontot lemondani legkésőbb a kezelést megelőzően 24 órával lehet.
Mivel jelentős kedvezményt adunk, ha időpont lemondása nélkül nem jelenik meg a kezelésen, a kupon érvényét veszti!

A kuponok nem visszaválthatók! A mennyiben a kezelést nem kéri, vagy más kezelésre van szükség, a kupon értéke a másik kezelésre beváltható, amennyiben van rá kedvezményes ár, a kedvezményes áron.

Köszönjük a megértést!
 

Térképes elhelyezkedés

Bp Esztétikai Fogászat

1053. Budapest, Kecskeméti utca 2.fszt.1.

Mobil: 06/70 464 6393
Weboldal: http://bp-fogaszat.hu

E-mail: info@bp-fogaszat.hu